Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
    2023 YILI 2.TAŞRA EĞİTİM ÖĞRETİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOL TOPLANTISI VALİ DOÇ DR. ZÜLKİF DAĞLI BAŞKANLIĞINDA KURUMUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
    08.11.2023

    Adalet Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı Arasında imzalanan Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokol  kapsamındaki  çalışmalarının  yürütme, izleme ve değerlendirilmesini yapmak üzere oluşturulan Taşra Yürütme Kurulunun 2023 yılı   ikinci toplantısı Valimiz Doç.Dr.Zülkif DAĞLI başkanlığında, Cumhuriyet Başssavcısı Ahmet BEKTAŞ, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim AŞGIN, Cumhuriyet Savcısı  Emirhan MISIRLI, İl Müftüsü Muharrem BİÇER ,İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah KODEK, İl Gençlik Spor Müdürü Cemil ÇAĞLAR, Denetimli Serbestlik Müdürü Nedim KILIÇ, Kurum Müdürümüz Ali AKAR, Cezaevi Tabur Komutanı  Yarbay Yusuf ELİBOL ve protokol üyeleri ile 07/11/2023 tarihinde Kurumumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

    Valimiz Doç.Dr.Zülkif DAĞLI ,kurum personeli ile yemek yedikten sonra , kurumda bulunan mahkumların genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında Çorum L  Tipi Kapalı  ve Açık Cezaevi Müdürü Ali AKAR’dan bilgi aldı. Brifing sonrası kurum içerisindeki birimleri de gezen Vali Doç.Dr.Zülkif DAĞLI kurum personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

    Adres

    Akkent Mahallesi Organize Sanayi 1. Cadde No : 1 / E - Çorum

    Telefon

    0364 254 97 80

    0506 600 61 19-0535 107 12 87

    E-Posta

    corumkczvisaretadalet.gov.tr